Prijs van een Bingokaart

Bingokaart

De prijs van een speelkaart verschilt per spel. Als je in het bezit bent van een bingokaart kan je uit meerdere bingo kamers kiezen. Als je in de bingo kamer zit stel dan direct in hoeveel tickets je wil gebruiken om het spel te spelen. Je ziet in beeld een timer die aftelt naar de start van het spel. Ondertussen kan je lekker chatten met de andere spelers.

Als het spel gestart is dan zie je een Bingo molen draaien en komen de gevallen nummers één voor één in beeld. De nummers die overeenkomen met de nummers op jouw Bingo kaart worden automatisch weggestreept. Let op of jouw Bingo kaart in beeld komt en of je een mooie prijs gewonnen hebt. Heb je Bingo dan ontvang je nu een uitbetaling. Had je dit keer geen geluk dan kan je altijd nog een ronde meedoen. Je kan niet altijd geluk hebben.

Een Bingokaart heeft 25 vakjes met 24 getallen. De nummers lopen van 1 tot en met 75. De indeling van de kaart bestaat uit 5 kolommen en boven elke kolom staat een letter die samen het woord “Bingo” vormen.

Voor welk bedrag wil je bingokaarten kopen

Bij online Bingo bepaal je zelf of je voor een bescheiden of een hoger bedrag wil inzetten. Je kan zoveel kaarten kopen als je wilt. Je hebt heel goedkope kaarten maar ook dure kaarten. Natuurlijk zijn de prijzen die je bij de duurdere kaarten kan winnen ook een heel stuk hoger. Het is aan jou wat je aan Bingo uit wil geven.

Er zijn Bingo spellen waar je met echt geld kan spelen en je hebt spellen waar je met gratis nep geld kan spelen. Je kan zelf eens kijken hoe het werkt met het gratis geld en als je het goed begrijpt ga je natuurlijk een echt gokje wagen! Soms kan je de kaarten zelf kiezen maar dat kan niet altijd. Ieder Bingo spel is weer anders en dat maakt het heel leuk!

Win de jackpot

Vaak is er ook nog een jackpot die je kan winnen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om dat als extra te kunnen winnen. Als de jackpot een poosje niet valt wordt het bedrag in de jackpot steeds hoger. Hoe leuk zou het zijn als jij die dan zou winnen? We zien geregeld spelers die mooie prijzen in de wacht slepen. Je moet het beslist een keertje proberen. Fingers crossed, en spelen maar!