Bingo strategie

Bingo strategie

Bingo is een van de weinige spellen waar vaardigheid geen rol speelt in het uiteindelijke resultaat van het spel. het is een kansspel waarbij het bijna onmogelijk is om de volgende bal of kaartnummer te voorspellen. Aan het begin van het bingospel heeft elke kaart een gelijke kans om te winnen. Echter, er is een bingostrategie die je kan helpen om de kans op winnen te verhogen en die vertel ik zo dadelijk..

Verhoog de kans op winnen

De laatste jaren zijn er ontwikkelingen geweest die het bingospel uit zijn iets wat stoffige image hebben gehaald. De tijd dat het buitenshuis werd gespeeld ligt al weer ver achter ons en als het al nog gespeeld wordt is dat thuis met de kinderen of tijdens seniorenmiddagen.

Je kunt de kans om te winnen verhogen door simpelweg meer kaarten te kopen. Bij de meeste bingosites zelfs tot 40 bingokaarten per ronde. Je moet de totale kosten afwegen tegen het bedrag dat gewonnen kan worden, hou daarbij ook rekening met het aantal bingokaarten die worden gekocht door anderen. Hoe meer spelers meedoen in aan een ronde, hoe meer kaarten worden verkocht, de prijs die je kunt winnen wordt groter, de kans neemt echter af.

Meerdere kaarten tegelijk spelen

Als je meerdere kaarten tegelijk wilt spelen, moet je een bingosite zoeken die het type software heeft dat geschikt is voor uw manier van spelen en die bovendien automatisch alle nummers op de kaarten markeert zodat een fout maken of het vergeten van een nummer uitgesloten is. Weet dat de ronden bij bingospelen erg snel gaan en dat bij grote hoeveelheden kaarten het lastig is om de nummers op tijd af te strepen. De automatische functie moet dus aanwezig zijn en dat is ook meestal zo.