Top 10 bingotips

Bingotips

Bingo is echt een spel van geluk, maar je kunt met een paar belangrijke aanwijzingen en tips misschien het geluk een beetje de goede kant opsturen. Er is veel geschreven over manieren om te winnen, ik zet hier de 10 belangrijkste bingotips op een rijtje, doe er uw voordeel mee.

Bingo tips

1. Laat u niet in de war brengen door mensen die beweren dat sommige nummers veel vaker vallen dan anderen. Er bestaan bij kansspellen waaronder bingo valt geen geluksnummers, iedere kaart kan winnend zijn.

2. Bingosites geven gratis bonusgeld aan nieuwe spelers, maak daar gebruik van om uw eerste prijzengeld veilig te stellen. Ook de daaropvolgende stortingsbonus is zeer aantrekkelijk, gebruik hem daarom zeker.

3. Speel alleen bij een bekende veilige online bingosites die is beoordeeld en een licentie heeft. Dit zal ervoor zorgen dat u nooit geen problemen heeft bij uitbetaling van uw tegoeden.

4. Speel bij online bingosites waar u met andere spelers kunt chatten. Via dit soort schermen komen vaak extra bonussen en speelronden voorbij waarvan u direct gebruik van kan maken, iedere extra ronde die u gratis kunt spelen geeft kans op het winnen van de pot.

5. Uw kans om te winnen zal verbeteren als u meer bingokaarten per ronde speelt. Hoe meer kaarten, hoe hoger de kans op een prijs. Kijk altijd naar de spellen waar veel mensen aan mee doen, de prijzenpot is daar vaak erg groot.

6. Iedereen wil de jackpot winnen, een extra grote prijs van vaak honderden of soms duizenden euro’s. Deze jackpotronden worden vaak op vrijdag en zaterdagavond gespeeld. Probeer de aanwezigheid rond deze avonden te plannen, niet geschoten is altijd mis.

7. Speel als u het zich kan veroorloven met bingokaarten uit de wat hogere prijsklasse, het prijzengeld is daar veel hoger. De grote van het geïnvesteerde bedrag bepaald de prijzenpot. Speel echter niet met geld dat u niet kunt missen, speel altijd met mate.

8. Luister goed naar alle adviezen van medespelers die het spel beheersen en al langer meelopen. Zij kunnen je de richting wijzen naar een betere strategie met hogere uitbetalingen, zodat uw kans om flink te winnen verhoogt.

9. Gebruik iedere kans op gratis bonusgeld, elke euro aan bonus geeft kans op winnen van prijzen.

10. De extra spellen die worden aangeboden zijn er niet alleen voor de gezelligheid, ze geven u de mogelijkheid om uw spelersaccount rendabeler te maken waardoor u steeds hogere bedragen kunt spelen, de kans op een fikse klapper komt dan steeds dichterbij. Varieer je spel en probeer zowel de spellen met 90 als die met 75 bingoballen.