Online bingo

Online bingo

Bingo is gemakkelijk online te spelen, iedereen kan meedoen omdat de computer veel uit handen neemt. Er zijn diverse varianten van het spel, kies daarom welke het best bij je past..

Zo zijn er ronden met 75 bingoballen maar het kunnen er ook 90 zijn als je die optie kiest. Het spel wordt gespeeld door enorm veel mensen, ze spelen voor hun plezier en voor de prijzen natuurlijk. Het is geschikt voor jong en oud en bestaat al jaren, nog steeds is het een populair en vooral een heel gezellig spel dat oorspronkelijk Italiaans is en ondertussen al eeuwen oud. Tegenwoordig wordt het door duizenden mensen gespeeld, ze zitten iedere dag aan het beeldscherm gekluisterd om de ballen te zien rollen en wachten tot een volle kaart een mooie prijs gaat opleveren.

Bingo op internet spelen

Veel mensen die vroeger op pad gingen om ergens in een zaaltje bingo te spelen, doen dat nu online. Tegenwoordig kunt u lekker thuis blijven en toch de gezelligheid beleven die het spel geeft, duizenden andere spelers zijn je reeds voorgegaan. Om over te stappen naar de internet versie helpen wij je graag stap voor stap op weg. Aan het spel doen veel deelnemers gelijktijdig mee, dat maakt online bingo leuk en gezellig want iedereen heeft via een praatscherm contact met elkaar.

De bingoclub waarvan je lid kan worden zorgt dat alles goed en eerlijk verloop. Het mooie van online bingo is dat alles automatisch gaat, de computer houdt alles voor bij, er kan nauwelijks iets mis gaan. Bovendien houden ervaren spelleiders alles nauwlettend in de gaten.

Online bingo bonussen

Wanneer je lid gaat worden van een bingoclub ontvang je een welkomstbonus, dit is een extraatje om je alvast een beetje op weg te helpen. Met het geld van de bonus ga je spelenderwijs ontdekken wat er allemaal mogelijk is en leer je langzamerhand de andere spelers kennen. Bij een bingosite zijn er vele deelnemers die iedere dag een paar ronden meespelen en vervolgens weer verder te gaan met de dagelijkse gang van zaken.

Voor iedereen die zich aanmeld als nieuw lid is er maar één ding dat moet gebeuren om voor een bonus in aanmerking te komen en dat is registreren. Zodra dat gedaan is krijgt u toegang tot de lobby van de bingosite en zie je dat de bonus al beschikbaar is, je tegoed staat onderaan het scherm. Zodra je bingokaarten koopt, wordt een bedrag van dat tegoed afgeschreven en kan het online bingospel beginnen.

Alles gaat automatisch

Bij het online spelen van bingo worden natuurlijk de cijfers niet omgeroepen, maar de cijfers verschijnen op het beeldscherm. Dit verschilt ook weer per bingospel hoe het spel zelf is vormgegeven. Als je een cijfer hebt op een van je bingokaarten, dan kun je die afkruisen door op het scherm op de kaart te klikken. Eigenlijk spreekt dit erg voor zich en kan iedereen gemakkelijk en simpel online bingo spelen, zonder al te veel ingewikkeldheden. We hopen dat je er klaar voor bent om vandaag nog via deze website online bingo te gaan spelen en we hopen daarnaast voor jou dat je er veel geld mee kunt gaan verdienen.

Kun je ook bingo spelen vanaf de mobiele telefoon?

De online bingo spelen kan je allemaal spelen vanaf de mobiele telefoon, tablet of computer. Gelukkig zijn alle sites zo geoptimaliseerd dat je het van ieder mobiel apparaat kan spelen. Je kunt het dus elk moment van de dag spelen. Even in je lunchpauze, gewoon omdat je even tien minuten tijd over hebt.

Voordelen van online bingo spelen

  • Doordat je het met meerdere mensen speelt kan je via cam of chatroom sociale contacten op doen.
  • Het is vanaf elk mobiel apparaat te spelen
  • Het is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Dus lekker thuis.
  • Er is keuze in verschillend bingo spelen.
  • Je kunt anoniem blijven als dat wenselijk is.
  • Leuk tijdverdrijf en ook nog een kans op winnen.
  • Verschillende betalingsmogelijkheden zoals Ideal, paypal, skrill, creditcard